konnektor2
Nem működik a konnektor
2016-04-21
olcsó villanyszerelő, villanyszerelés, villanyszerelő, budapest, szigethalom, pest megye
Olcsó villanyszerelő
2016-04-21
Mutasd az összeset
villanykapcsoló, villanyszerelés, villanyszerelő, budapest, szigethalom, pest megye

Nincs áram a lakásban – Villanyszerelő gyorsszerviz

Ha otthonában hirtelen elment az áram és sötétségbe borult a fél vagy esetleg egész lakása, vagy csak egy konnektorban nincs áram vagy nem világít egy lámpa, akár égett „amperszagot” érez otthonában akkor a probléma méretétől függetlenül hívjon a 06203603773 telefonszámon vagy használja online hibabejelentő felületét az oldalnak és megpróbáljuk önt azonnal visszahívni és a lehető legrövidebb időn belül elhárítani a problémát, hogy ön újra kellemesen érezhesse magát saját lakásában.

Kiszállási díj: Budapesten és Pest megyében 3000 ft a kiszállási díj.

Munkadíj: Ez mindig az adott hibának a súlyosságától függ, ezért előre meghatározott összeget itt nem tudok megadni.

Ha a hiba jellege azt megengedi és nincs szükség különleges anyag beszerzésére, akkor rövid időn belül újra lesz világítás és áram a konnektorban. Ilyen hiba előfordulhat régi lakásokban ahol elavult biztosítékok vannak felszerelve, ugyanis ezeknek az ideje mára már lejárt. Van, hogy lemegy a biztosíték, próbálja visszakapcsolni de nem tudja. Ilyenkor van, hogy csak a biztosítékot kell kicserélni egy mai típusra és minden működik tovább. Ha viszont zárlat áll fent villamos hálózatában, akkor a zárlatot minél hamarabb meg kell szűntetni, ehhez lehet, hogy vezetékcserére van szükség a falban, vagy egy összeégett kötést kell kijavítani.

Minden esetben a gyorsszervíz alkalmával felmérjük otthona elektromos hálózatának állapotát és javaslatokat teszünk, hogy tehetné biztonságosabbá azt, hogy többé ne legyenek hirtelen meglepetések és mindig rendelkezésére álljon a villamos energia otthonában.

Ha villanyszerelés, akkor Leidl Villany! Villanyszerelői feladatokat végzünk megfizethető áron és nagy odafigyeléssel, a mai kor követelményeinek megfelelően. Fő profilunk a villanyszerelői gyorsszerviz, épületvillamosság, klíma bekötése és szervizelése, kaputechnika és ennek automatizálása, villanybojler bekötése, ipari PLC vezérlések kezelése. Keressen bátran!

Szigethalom, Budapest, Pest megye.

Villanyszerelési szolgáltatásinkról a következő linken olvashat: http://leidlvillany.hu/villanyszereles-szolgaltatasok/

Tekintse meg árainkat, és számolja ki költségeit kalkulátorunk segítségével: http://leidlvillany.hu/villanyszereles-arak-kalkulator/

Vélemény, hozzászólás?