Villanyszerelési szolgáltatások
magánszemélyek és cégek részére

Érdeklődöm

Épületvillamosság

Ha most építi családi házát és még nem találta meg a megfelelő elektromos kivitelezőt, akkor minket válasszon ha önre illenek az alábbi jellemzők:

- Igényes munkavégzést szeretne látni: Nem mindegy, hogy mi van a falakban és hogyan. Nem az a meglátása, hogy majd a „gipszkarton álmennyezet” eltakarja. Ezek helyett viszont szeretne olyan munkát, amire öröm ránézni. Amikor az építkezésre kijön a megrendelő és azt látja, hogy a kapcsolók dobozait vonallézerrel állítjuk be, így milliméteres pontossággal kerül egy magasságba minden, vagy amikor azt szeretné látni, hogy a falvésés is precízen van elvégezve, nem pedig nekiesve egy nagy géppel és majd kisül belőle valami.

- Nem szeret az anyagokon spórolni: Az elektromos szakág is tele van olcsó és rossz minőségű termékekkel, melyeket az olcsóbb kivitelezők előszeretettel építenek be, ezért sokkal kedvezőbb ajánlatokat kaphatnak az ilyen cégektől. Viszont mi nem ennek a hívei vagyunk, mi szeretjük, ha minőségi termékeket építhetünk be, mert így garantált a hosszú élettartamú elektromos hálózat.

Cégünknél az évek során kialakult egyfajta minőségi elvárás, ami megköveteli az igényes munkavégzést minden egyes alkalmazottjától. Nem ismert fogalom nálunk a „jó az úgyis” szemlélet. Amennyiben ön is ilyen beállítottságú ember és nem sikerült az elvárásainak eddig megfelelő szakembereket találnia akkor most már csak egy dolga van: Felvenni velünk a kapcsolatot és a legnagyobb precizitással visszük végig építkezése elektromos kivitelezését.

Villanyszerelő gyorsszerviz

Amennyiben sürgős elektromos hibaelhárításra van szüksége akkor keressen minket a 06-20-360-3773 telefonszámon.

Pár kérdést felteszünk önnek telefonban, mert volt már olyan szituáció amikor telefonon meg tudtuk oldani a problémát így a megrendelőnek még pénzébe sem került. Ha azonban így nem járunk sikerrel akkor kimegyünk a helyszínre és elhárítjuk a hibát.

Villanyszerelő gyorsszervíz szolgáltatásunk költségei:
Kiszállási díj Pest megyében és Budapesten: 5.000Ft
Hibaelhárítás: 1.óra 14.000Ft, ezután minden megkezdett fél óra 5000Ft

Érintésvédelmi felülvizsgálat

Az érintésvédelem célja az elektromos berendezéseket üzemeltető felhasználók védelme az áramütés ellen. Az áramütés kialakulhat közvetve és közvetlenül is. Közvetlen áramütésnek nevezzük, amikor a felhasználó üzemszerűen feszültség alatt álló részt érint. Közvetett áramütést pedig egy meghibásodott berendezés tud okozni, amikor látszólag minden rendben van – a berendezés működik, de annak testén feszültség jelenik meg ami a felhasználóra már veszélyes mértékű lehet. Az érintésvédelmi ellenőrzések során a megépített hálózatot teljes mértékben ellenőrizzük, majd kiértékeljük a mért értékeket és jegyzőkönyvben foglaljuk össze a villamos berendezés megfelelősségét. Új létesítmények üzemszerű használatba vétele előtt kötelező elvégezni az érintésvédelmi felülvizsgálatot. Új építésű családi házak esetében a használatba vételi engedély kiadásának egyik feltétele az értintésvédelmi jegyzőkönyv megléte.

Vállaljuk családi házak érintésvédelmi felülvizsgálatának elkészítését, legyen az új építésű vagy egy régebbi ház. Gondoljon a saját és szerettei biztonságára. Az elektromos hálózat nem látszik, de nagyon veszélyes is lehet, mely veszélyekre csak időszakonkénti ellenőrzések során lehet rábukkanni.

Kaputechnika

Nálunk gombnyomásra nyílik, és önnél? Ha már megunta, hogy télen a nagy hidegben ki kell szállni a kaput kinyitni majd beállás után azt becsukni akkor ideje elektromos kapura váltania.

Cégünk a Proteco márkájú elektromos kapunyitó berendezéseket szereli. Ezekre a berendezésekre 3 év garanciát vállalunk szakszerű használat esetén. Ez a márka már elég régen jelen van hazánkban, látni lehet már több mint 10 éve üzemelő motort is több helyen.

Vállaljuk már meglévő és új kapu automatizálását. Minden esetben szükséges egy helyszíni felmérés melynek költsége Pest megyében és Budapesten 5.000Ft, ami megrendelés esetén jóváírásra kerül a vállalási árból. Ha már van egy meglévő garázskapuja mely motorral van felszerelve, akkor megoldható az is, hogy az új elektromos kapu távirányítójával nyissa a garázskaput is. Extra funkciója a kapunyitó berendezéseknek, hogy világítás kapcsolására is alkalmasak. Erre egy példa: Este van, már besötétedett. Most érkezik meg autójával kinyitja a kaput a távirányítóval, ezzel egy időben felkapcsolnak az autóbejáró világítására szolgáló lámpatestek, majd egy beállított idő letelte után automatikusan lekapcsolnak. Van lehetőség telefonról való vezérlésre is.

Ha önnek szüksége van elektromos kapunyitó berendezésre, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot és megbeszéljünk egy időpontot a helyszíni felmérésre.

EPH kialakítása, felülvizsgálata,
jegyzőkönyv készítés

Az EPH egy rövidítés, jelentése: Egyen potenciálra hozás. Ma már a szakmában ez a megnevezés nem aktuális, helyette védőösszekötő hálózatnak nevezzük. Az egyen potenciálra hozás kialakítása védővezetővel ellátott épületekben kötelező, vagyis gyakorlatilag mindenhol. A kialakítás során be kell kötni ebbe a hálózatba az épületbe kívülről belépő csővezetékeket mint pl. víz és gáz csövek, valamint a nagy kiterjedésű fémszerkezeteket. Klasszikus kialakítás során családi házak esetében a kazán mellett elhelyezünk egy EPH csomópontot, amibe minden a kazánba becsatlakozó csövet bekötünk. A gázórát pedig egy megfelelő keresztmetszetű vezetékkel át kell hidalni.

Szolgáltatásunk részét képezi egyaránt az EPH kivitelezése, valamint a már meglévő kialakításról jegyzőkönyv készítése. Új gázhálózat elkészülése esetén a gázszolgáltató az EPH jegyzőkönyv meglétéhez köti a gázhálózat átvételét.

Villámvédelmi felülvizsgálat

A villámvédelem felülvizsgálatát az Országos Tűzvédelmi szabályzat írja elő. Átlagos családi házak esetében nem kötelező villámvédelmet létesíteni az OTSZ szerint amennyiben a gerincmagassága nem haladja meg a 10 métert. Azonban e magasság alatt is ajánlott kiépíteni a villámvédelmet, mert rengeteg olyan hírt hallani nap mint nap a televízióban, hogy villámcsapás következtében leégett. Sok ember azt hiszi, hogy a villámhárító berendezés növeli a villámcsapás esélyét. Ez nem igaz! Nem növeli, viszont ha az épületet villámcsapás éri, akkor a villámhárító berendezés nagy biztonsággal felfogja a villámot majd levezeti azt a földbe és ott nagy hatékonysággal szétoszlatja azt.

Amennyiben úgy dönt, hogy most épülő családi házán szeretne villámvédelmet szereltetni, vagy már meglévő villámvédelmi berendezését vizsgáltatná felül, akkor keressen minket – állunk rendelkezésére.

Okosházak komplett szerelése programozással

Napjaink legmodernebb villanyszerelési feladataival is megbirkózunk, ez pedig egy okosház komplett elektromos kivitelezése. Az átlagos villanyszerelő cégekkel ellentétben mi nem csak a rendszerhez szükséges csövezéseket, kábelbehúzásokat tudjuk megcsinálni, vagy éppen csak a programozással foglalkozunk, hanem komplexen végezzük ezt a munkát. A megrendelőnek így sokkal könnyebb a dolga, mert nem kell két külön kivitelező céget keresnie akik elvégzik a hagyományos villanyszerelési munkákat és a programozási feladatokat, mert mi ezt egy kézben visszük végig. Foglalkozunk KNX, valamint LOXONE rendszerek programozásával. Ezekkel a rendszerekkel bátran állíthatjuk: Bármilyen automatizációs igényét ki tudjuk elégíteni, nincs az a feladat amit ezekkel a rendszerekkel ne lehetne megoldani.

Keressen minket ha most épülő családi házában ön is szeretné, ha az elektromosság is az ön kényelmét szolgálná, és emellett pénzt spórolna meg.

Kaputelefon rendszerek beszerelése, beüzemelése

Egy családi ház esetében az már a befejező munkák egyik része. Cégünk csak kiváló minőségű Futura valamint Hikvision márkájú kaputelefonok beszerelésével foglalkozik. Ezekkel a gyártmányokkal garantált a jó minőségű kép és hangminőség. Többszintes családi házak esetében van lehetőség minden szinten egy beltéri egység elhelyezésére, így ha vendég érkezik, nem kell a legfelső szintről lerohanni a földszintre beengedni a vendéget, hisz megteheti ezt az emeletről is. Manapság az internet világában a kaputelefon terén is van lehetőség távoli irányításra is. Az okos kaputelefonok nagyon előnyös tulajdonága, hogy nem feltétlenül szükséges a házon belül beltéri egységet felszerelni, mert elég hozzá egy okostelefon, amire egy applikációt telepítünk és ha vendég érkezik legyen ön bárhol a világon akkor be tudja engedni.

Keressen minket amennyiben már meglévő házába szeretne kaputelefont szereltetni, akár úgy is ha még a kábelezés sincs kiépítve, mert cégünk vállalja az egész rendszer komplett kiépítését is.

Új fogyasztásmérő hely és ideiglenes
mérőhely kialakítása

Cégünk rendelkezik a „regisztrált szerelői” képesítéssel, így jogosult az egész ország területén új mérőhelyeket kiépíteni, vagy az építkezéshez szükséges ideiglenes mérőhelyet biztosítani. Ha ön nem szeretne az ügyintézéssel foglalkozni, akkor azt is nyugodtan ránk bízhatja így önnek semmi dolga nem lesz, mi elvégezzük az összes ügyintézési és szerelési feladatot is. Ehhez a megrendelőtől mindössze egy meghatalmazásra van szükségünk.

Amennyiben most kezdene építkezni és még nincs a telken áramvételezési lehetőség, keressen meg minket valamely elérhetőségünkön és kiépítjük az ideiglenes mérőhelyet. Ha azonban önnek új mérőhelyre van szüksége azt is tudjuk vállalni, így ezügyben is kereshet.
Cégünk nem foglalkozik mérőhely áthelyezéssel és bővítéssel kapcsolatos feladatok elvégzésével.