A villanyszerelés egy nagyot sok tevékenységet felölelő szakma. A szakma legáltalánosabb része a klasszikus épületvillamosság ugyebár, amibe a családi házak, panellakások, ipari létesítmények elektromos munkái tartoznak.

Egy családi ház vagy lakás esetében tovább bővült a feladata a villanyszerelőnek a gyengeáramú rendszerek kiépítésével. Most már a villanyszerelőnek kell kialakítani a kábeltelevízió hálózatot, az internet és számítógép hálózatokat, akár az audio rendszert a házban. Ezekre a tervezéskor rendkívül oda kell figyelni, mert külön szabályok vonatkoznak ezeknek a rendszereknek a szerelésére.

A mi feladatunk közé tartozik már a klíma megfelelő táphálózatának kiépítése, valamint szakszerű beszerelése garanciával. Ugyanakkor a hagyományos villanyszerelés is nagy odafigyelést igényel a tervezéstől a kivitelezésig, hiszen egy ház elektromos szerelésének kivitelezése 40-50 évre szól, így az igényeket nagyon jól fel kell mérni egy új ház esetében.

Villanyszerelés felújításakor lehetőség nyílik új szerelvények elhelyezésére, az igények az évek során rohamosan növekednek ezért festés előtt érdemes a régebbi épületek elektromos hálózatát átnézettetni egy hozzáértő szakemberrel, aki felvázolja a ház elektromos hálózatának állapotát és javaslatot tesz, hogy lehetne azt biztonságosabbá tenni, hogy soha ne legyen problémája ezzel.

Röviden ennyit lehet leírni az épületvillamosságról, de ez csak egy bevezető szakasz, mert nagyon kiterjedt már ez a része a szakmának, és ezért kell mindig megbízható szerelőt hívni, aki gondosan és igényesen dolgozik. A Leidlvillany-nál a munkákat úgy végezzük el, mintha saját magunknak csinálnánk, mert ez így természetes és így lehet elérni a legjobb minőséget. Ügyelünk a munkaterület tisztán tartására, a munka után összetakarítunk, és úgy köszönünk el a kedves megrendelőtől, hogy garantáltan azt fogja mondani, hogy ajánlhatnám-e másnak? Mi ennek nagyon örülünk, és igyekszünk minden munkánkat nagyon nagy precizitással megoldani.

Ha több dolgot szeretne megtudni az épületvillamosságról, akkor kattintson ide!

A villanyszerelés másik nagy területe a vezérléstechnika. Ez a terület főleg gyárakban fordul elő, ahol hosszú gépsorok vezérlését kell megoldani hatalmas koncentrációval, mert rengeteg feltételnek kell teljesülnie ahhoz, hogy egy gépsor úgy és akkor működhessen, ahogy kell. Rengeteg biztonsági feltétel szab határt a gép működésének melyek, ha nem teljesülnek, akkor a gép működését azonnal lekell állítani különben nagy galibát okozna és nagy anyagi károkat. Ezen a területen már mindent PLC-vel vezérlünk, melyre a programot mi írjuk meg és helyezzük üzembe a gép elektromos bekötései után.

Ha villanyszerelés, akkor Leidl Villany! Villanyszerelői feladatokat végzünk megfizethető áron és nagy odafigyeléssel, a mai kor követelményeinek megfelelően. Fő profilunk a villanyszerelői gyorsszerviz, épületvillamosság, klíma bekötése és szervizelése, kaputechnika és ennek automatizálása, villanybojler bekötése, ipari PLC vezérlések kezelése. Keressen bátran!