A jelenlegi panellakások 90%-a még mindig ugyanazzal az elektromos hálózattal rendelkezik, amit 35-40 éve kialakítottak neki, és bizony ez már két okból sem biztonságos: Az egyik ok a kor, 35-40 év alatt a vezetékek szigetelése elöregszik, megromlik így elősegítve egy elektromos zavar létrejöttét, ne adj isten emberi életek veszélyeztetését is előidézhetik ezek a régi szerelések.

A másik ok az, hogy a mai korral jár az új nagy teljesítményű berendezések beépítése a lakásunkba. A régi hálózat ezeknek az új berendezéseknek a teljesíményét már biztonságosan nem tudja elviselni és lehet, hogy nem rögtön de előbb vagy utóbb biztos, hogy beütközik a probléma.

A baj mindig akkor jön, amikor nem várja az ember, és jegyezzük meg a baj nem jár egyedül. Szóval, ha ön mostanában tervez vásárolni vagy már meg is vásárolt egy új nagyobb teljesítményű elektromos berendezést esetleg klímát szeretne lakásába szereltetni, akkor mindenféleképpen ajánlatos lakása elektromos hálózatát átvizsgáltatni egy villanyszerelővel, aki átnézi a vezetékek állapotát, a kötéseket gondosan átvizsgálja, megnézi a lakáselosztó jelenlegi állapotát. Ami leggyakoribb eset az ilyen felülvizsgálatok alkalmával az az, hogy javaslatot teszünk egy Fi-relé beépítésére a lakáselosztóba, jelentősen megnövelve ezzel lakása elektromos hálózatának biztonságát, de ez nem minden!! A Fi-relé nem old meg mindent! Ha a kötések el vannak égve vagy a konnektorok bekötései már elégtek vagy megvannak lazulva az ugyanolyan veszélyes.

Szóval a régi panellakások villanyszerelését manapság már mindenhol érdemes átnézettetni egy elektromos szakemberrel akivel új konnektorok és lámpák építtethetőek ki. Érdemes festés előtt felvenni a kapcsolatot a villanyszerelővel.

A leidlvillany-nál Budapesten és Pest megyében kiszállással díjmentes árajánlatot készítünk a helyszínen a szerelésről.

Nézze meg elérhetőségeinket erre a szövegre kattintva és vegye fel velünk mielőbb a kapcsolatot!

Ha úgy dönt, hogy elfogadja árajánlatunkat akkor a munkát a megbeszélt időpontban elkezdjük. Ügyelünk a munkaterület tisztán tartásában, reggel 8 előtt hangos munkát nem végzünk és maximum öt óráig folytunk zajos munkát hétköznap, ügyelve a szomszédokkal való jó viszony megtartására.

A munka a bent lévő bútorok letakarásával kezdődik. A padlóra hullámpapírt fektetünk ahol szükséges így a létrával nem karcoljuk fel a padlót. Bízza bátran a leidlvillany-ra lakása villanyszerelésének felújítását és még évekig biztonságosan töltheti el otthon idejét, esetlegesen új beépített kényelmi funkciókkal kiegészítve.

Nézze meg elkészült munkáinkat és kérjen árajánlatot!

Ha villanyszerelés, akkor Leidl Villany! Villanyszerelői feladatokat végzünk megfizethető áron és nagy odafigyeléssel, a mai kor követelményeinek megfelelően. Fő profilunk a villanyszerelői gyorsszerviz, épületvillamosság, klíma bekötése és szervizelése, kaputechnika és ennek automatizálása, villanybojler bekötése, ipari PLC vezérlések kezelése. Keressen bátran!