Tekintse meg árainkat!

Minimum 5 év kötelező garancia

Árainkat minden esetben a szabványokban megkövetelt minimum minőségi színvonal eléréshez szükséges szerelési időhöz igazítjuk. Nem célunk minden munkát elvállalni csak azért, hogy azt tudjuk mondani: „nagyon sok munkánk van”.

Mi az olyan munkákat szeretjük, ahol minőség van tőlünk elvárva és nem az, hogy minél többet lehessen spórolni a villanyszerelésen. Egy szabványosan, szakmailag nem kifogásolható műszaki tartalom kiépítése határozottan több időt vesz igénybe, mint egy olyan munka elkészítése, ami csak kívülről szép, de belül…

Az elektromosság veszélyei nem a felszínen jönnek elő, hanem rejtett hibaként, amit a megrendelő üzemeltetés során nem lát. Egy szakszerűtlenül megszerelt – nem elég időráfordítással végzett munka eredményei az üzemeltetés során, az átadást követően 1-2 éven belül látszódni fognak. Ilyen látszó jelként vehetjük: villogó lámpák, rázó vízhálózat, elhalványodó LED szalagok, „lecsapkodó” automaták… és még sorolhatnám.

Ami viszont az ilyen fajta „szakemberek” még nagyobb hibája a hitvány kivitelezés mellett az, hogy a jótállás fogalmát messziről sem ismerik. Egy új építésű családi ház villanyszerelési munkáira a 181/2003. (XI. 5.) Korm. rendelet 3. számú melléklete alapján minimum 5 év kötelező jótállást kell vállalnia a kivitelezőnek. Tehát amikor sok cég úgy hirdet, hogy 3 év garanciát vállal munkájára, az már nem tesz eleget a rendeletben foglaltaknak. 

Megbízható cég minőségi kivitelezés

A fentiekből következik, hogy ha mi – mint minőséget és megbízhatóságot nyújtó cég, nem szeretnénk beállni abba a sorba, ahol az ügyfelek először úgy érzik, hogy „most nagyon jól jártunk”, de sajnos ez az öröm nem tart sokáig, mert a hibák az idő előrehaladtával garantáltan előjönnek. (viszont garantáltan nem lehet megtalálni a villanyszerelőt) 

Sajnos a fentebb leírtak miatt áraink jóval magasabbak mint azoké, akik nem vállalnak kötelező jótállást az általuk végzett munkára és hiányos műszaki tartalmat létesítenek, nem megfelelő szerszámok használatával, imitt-amott történő munkavégzéssel.

Mellettünk szól a cég leinformálhatósága, a szakmai múltunk és a referenciáink. Hosszú távon a nyerő befektetés, az ha valaki egy ilyen céggel készítetti el a munkát nem ezen spórolva, így a jövőben az elektromos hálózattal nem lehet problémája. 

Villanyszerelési hibaelhárítás

Hibafeltárás díja / ÓRA11.000 Ft
Kiszállási díj: 5.000 Ft Szigethalom 20 Km-es körzetében , 20 Km-es körzeten kívül +150 Ft / km.
A hibajavítás költsége a feltárt hibától függ, ezért erre fix árat nem tudunk közölni.

Új építésű családi ház villanyszerelésére irányár

Munkadíj / m2 25.000 Ft
Anyagköltség: 13.000 Ft / m2
Átlagosan ezekkel az árakkal tudjuk vállalni egy családi ház villanyszerelési munkáit. A fenti árban a teljes alapszerelés benne van komplett gyengeáramú rendszer alapszerelésével.

Teljes épületautomatizálás

Egyedi árajánlat!
Természetesen ha az ügyfél teljes épületautomatizálást szeretne, abban is tudunk segíteni, de ez minden esetben egyedi árazás tárgyát képezi – ezt már nem lehet az épület alapterületéhez mérten átlagolni.

Képzett villanyszerelők

Preciz munkavégzés

Teljeskörű kivitelezés

Felszerelt eszközpark

Néhány kisebb munkafolyamatra az alábbi ártáblázatunk tartalmazza a várható költségeket: 

Szerelvények beszerelése, bekötése (kapcsolók, dugaljak, internet és televízió csatlakozó aljzatok) 2.800 Ft / db
Általános lámpatestek felszerelése, bekötése mennyezetfűtés nélküli mennyezeten: 8.000 Ft / db
Általános lámpatestek felszerelése, bekötése mennyezetfűtött mennyezeten saját hőkamerát használva: 14.000 Ft / db
Nehezen elérhető felületekre történő lámpatestek felszerelése, bekötése mennyezetfűtés nélküli mennyezeten:  15.000 Ft / db
Nehezen elérhető felületekre történő lámpatestek felszerelése, bekötése mennyezetfűtött mennyezeten saját hőkamerát használva:  22.000 Ft / db
Elektromos főzőlap bekötése 15 perces próbaüzemmel (Abban az esetben ha a hálózat megfelelően ki van építve):  20.000 Ft / db + kiszállási díj
Süllyesztett lámpatestek (spot lámpák) helyének kimérése, kifúrása, lámpatest beszereléssel, bekötéssel: 4.500 Ft / db
Rejtett világítás kiépítése LED szalaggal, alumínium profilok méretre szabásával, beépítésével 10.000 Ft / m

Amit a villanyszerelési árainkról tudni kell

A fenti árban a teljes alapszerelés benne van komplett gyengeáramú rendszer alapszerelésével. Tehát benne van egy átlagos igényeknek megfelelő riasztó rendszer, internet és televízió hálózat csövezése, kábelezéssel, valamint az erősáramú hálózat átlagos igényeinek megfelelően kiépített rendszer az épület elosztószekrényével együtt, de a szerelvények nélkül – tehát kapcsolók, konnektorok, lámpatestek anyag és munkadíj költsége nélkül. 

Ez az ár nem egy „full extrával felszerelt teljes épületautomatizálási rendszert is magában foglaló családi házra érvényes, hanem egy átlagos igényeket kielégítő műszaki tartalomra, minőségi szereléssel ami hosszú távon megbízható. 

Természetesen ha az ügyfél teljes épületautomatizálást szeretne, abban is tudunk segíteni, de ez minden esetben egyedi árazás tárgyát képezi – ezt már nem lehet az épület alapterületéhez mérten átlagolni. 

Az interneten fellelhető árakhoz képest a mi árunk magasabb. Ez nem véletlen! Nem célunk senkit sem „beetetni” azzal, hogy alacsonyabb áron vállaljuk a munkát. „Aki sokat ígér az keveset ad!” Nem fejős tehénnek nézzük az ügyfelet, de egy igényesen elkészített villanyszerelés akárhogyan is csűrjük – csavarjuk többe kerül, mint a szomszédbácsi, vagy az ismerős villanyszerelő által szerelt villamos hálózat. 

Nézze meg, hogy milyen minőségben készítjük a családi házak villanyszerelését. Mi nem félünk megmutatni, hogy mi van a falakban. Nem úgy vagyunk a csövezéssel, hogy „úgyis eltakarja a vakolat, vagy az aljzatbeton”. 

Amit még szeretnénk kiemelni, hogy családi házak villanyszerelését nem vállaljuk Villamosmérnök tervező által elkészített terv nélkül. Amit az egyszerű bejelentéshez kötött dokumentációhoz kapnak a villamos munkákról a megrendelők, az nem minősül tervnek – nem lehet belőle dolgozni, ez csak egy egyszerű rendszerleírás, ami sablonokra épül, és nem egy adott berendezésre van specifikálva. 

100m2 méret felett kizárólag elektromos terv szerint dolgozunk. Sajnos ez is költség, de hosszútávon ez is beérik, hiszen rengeteg olyan kérdést kell letisztázni a ma épülő házak kapcsán, amit az építés közepette nehéz lenne lekövetni – ebből szoktak lenni a kavarodások, viták, elszámolási nehézségek. A tervvel mindenki JÓL JÁR! 

Legyen szó új épület komplett villanyszereléséről A-tól Z-ig vagy régi lakás felújításáról,
az elektromos munkákat bátran bízza a Leidlvillany-ra!

Széleskörű villanyszerelési és
épületvillamossági szolgáltatásaink

Cégünknél az évek során kialakult egyfajta minőségi elvárás, ami megköveteli az igényes munkavégzést minden egyes alkalmazottjától. Nem ismert fogalom nálunk a „jó az úgyis” szemlélet.

Általános Épületvillamossági szerelés

Legyen szó új épület komplett villanyszereléséről A-tól Z-ig vagy régi lakás felújításáról, az elektromos munkákat bátran bízza a Leidlvillany-ra!

Villamos biztonsági felülvizsgálat

A 40/2017 (XII. 4.) NGM rendelet hatályba lépésével a villamos biztonsági felülvizsgálat (EBF – tűzvédelem) és az érintésvédelmi felülvizsgálatot (áramütés elleni védelem). Az új villamos biztonsági felülvizsgálat során a tűzvédelem és az áramütés elleni védelem vizsgálata egyszerre történik.

Robbanásbiztos berendezések kezelése

Villamos biztonsági felülvizsgálatok normál vagy akár robbanásveszélyes térségekben is, ahol hibákat tár fel, karbantart, javít és felújít, ezen berendezések kezelését elvégzi.

Egyedi LED-s világítások kiépítése

Vállaljuk konyhák, nappalik, folyosók stb., vagy egyéb helyiségek LED-es világítások, sínek és szalagok kiépítését, bármilyen egyedi elképzelés megvalósításával.

Villámvédelmi rendszerek kivitelezése, felülvizsgálata

Akár kivitelezésről van szó, akár felülvizsgálatról mi mindkettőt tudjuk vállalni. Felülvizsgálat során a szabványok és a terv szerint előírtakat ellenőrízzük és jegyzőkönyvben dokumentáljuk.

Elektromos kapu komplett szerelése

Nálunk gombnyomásra nyílik, és önnél? Ha már megunta, hogy télen a nagy hidegben ki kell szállni a kaput kinyitni majd beállás után azt becsukni akkor ideje elektromos kapura váltania. Akár lakatos munkák vállalásával is!

Épületautomatizálás

Foglalkozunk KNX, valamint LOXONE rendszerek programozásával. Ezekkel a rendszerekkel bátran állíthatjuk: Bármilyen automatizációs igényét ki tudjuk elégíteni, nincs az a feladat amit ezekkel a rendszerekkel ne lehetne megoldani.

Kaputelefon rendszerek szerelése

Cégünk csak kiváló minőségű Futura valamint Hikvision márkájú kaputelefonok beszerelésével foglalkozik. Ezekkel a gyártmányokkal garantált a jó minőségű kép és hangminőség.

Minősített villanyszerelési szolgáltatások

A köztudatban máig így szerepel: minősített villanyszerelő – igen mi is rendelkezünk ezen fokozattal, de ma már regisztrált szerelőnek hívák, és ELMŰ területen még szükséges az ASZR fokozat is, ami az ajánlott szerelői rendszerben való tagságot igazolja.

Igénybe venné villanyszerelési szolgáltatásainkat? Megoldjuk problémáját.
Keressen minket!

A villanyszerelő szakma folyamatos fejlődés alatt áll, ezt szem előtt tartva cégünk színvonala dinamikusan emelkedik, folyamatosan képezzük munkavállalóinkat, modernizáljuk és bővítjük eszközparkunkat, hogy képesek legyünk ügyfeleink igényeinek maximálisan eleget tenni. Mindezt a meglévő minőségi munkára való törekvéssel és precizitással.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Keressen minket elérhetőségeinken keresztül, munkatársaink gyorsan válaszolnak kérdéseire, érdeklődésére.

Helyszín

Budapesten
és Pest megyében!

Hívjon minket!

Telefonszám
+36-20-360-37-73

Írjon nekünk!

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Mi igyekszünk mindíg olyan árajánlatokat adni, amiben tisztázott minden tartalmi kérdés, így senkit nem ér váratlan meglepetés.