Egyedi LED világítások készítése Cégünk leginkább a magánszektorban elkészített LED világítások készítésében rendelkezik több éves tapasztalattal, de dolgoztunk már csarnokok világítás korszerűsítésén is. Ajánlatkérés CSALÁDI ÉS TÁRSAS HÁZAK ■ IRODAHÁZAK ■ INTÉZMÉNYEK ■ IPARI / LOGISZTIKAI LÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETÉN IS KOMPLEX SZOLGÁLTATÁSOKKAL

Hívjon
+36/20-360-3773

Ha most építi / újítja fel családi házát és nem találta meg a megfelelő elektromos kivitelezőt, keressen minket.

Villamossági generál kivitelezés

A legnagyobb precizitással visszük végig az építkezés / felújítás / felülvizsgálat elektromos kivitelezését.

Maximális
Garanciavállalás

Munkáinkra garanciát vállalunk, csakis minőségi, bizonylattal rendelkező, a beépítési célra kiválóan megfelelő anyagokat használunk.

„A VILLANYSZERELŐ SZAKMA BAJNOKAI”

Egyedi LED világítások készítése

A LED-es fényforrások napjaink legmeghatározóbb világítástechnikai elemei. Mindenhol találkozunk velük, legyen az egy bolt, lakás vagy akár egy gyártócsarnok. Cégünk leginkább a magánszektorban elkészített LED világítások készítésében rendelkezik több éves tapasztalattal, de dolgoztunk már csarnokok világítás korszerűsítésén is.

A magánszektorban (lakások és házak) óriási szerepet kaptak a LED szalagos rejtett világítások, amivel rengeteg lehetőség nyílik otthonunk feldíszítésére. Nagy teljesítményű LED szalagokkal már nem csak díszítő szerepük van, hanem fő világítás céljára is tökéletesen alkalmazhatóak. 

Fontos tudni, hogy a LED szalagok kényes eszközök. Sokan azt hiszik, hogy „kell nekik áram”. Ez igaz, de nem 230V-ról működnek, hanem 12V, vagy 24V-os törpefeszültségről. Tehát máris szükségünk van tápegységre is. Mivel rejtett világítás a neve, ezért nem árt ha egyetlen alkatrészét sem látjuk ennek, így a tápegység, a vezérlő, erősítő jó elhelyezéséről nem árt a kivitelezés megkezdése előtt gondolkodni. Fontos, hogy a működtető eszközök később is hozzáférhetőek legyenek.

Megéri a minőségi villanyszerelést választani

Cégünk csakis kiváló minőségű MeanWell és Scharfer tápegységeket épít be, amikre a gyártó 5 év jótállást vállal. Természetesen ezek árai magasabbak a silány, utánzatok áraitól, de cserébe ezek nem jelentenek tűzveszélyt és hosszú idejű garancia biztosítja a problémamentes használatot. 

Térjünk vissza a LED szalagokra. Mint említettem ezek kényes eszközök. A LED szalagon egy vékony úgynevezett fólia vezeti az áramot. A szalagok gyári hossza 5 méter. Ha a szalagot csupán egyik végén táplájuk meg, akkor a teljes LED szalag terhelését a fólia vezeti. Ez nagy teljesítményű szalagoknál két nagyon hátrányos dologgal fog jelentkezni – azonnal.

A beüzemelést követően egyből látszani fog, hogy a szalag eleje (ahol kapja az áramot) fényes, majd ez a fény fokozatosan gyengül a szalag végéig. Ez még szembetűnőbb tud lenni, ha a szalag(ok) eleje és vége egymás mellé kerül. A másik nagy probléma, hogy a fokozott nagy terhelést a szalag nem képes hosszú ideig elviselni, a rajta lévő fólia meg fog szakadni a túlterhelés miatt. Mi a megoldás? 

Komplex LED világítás kiépítése

Gondos előkészítés! Minden esetben be kell tartani a LED szalag gyártója által előírt betáplálási hosszokat. Általánosan 5 méterenként egy szalag mindkét végén biztosítani kell a betáplálást, de extra terheléseknél ez a távolság lecsökkenhet 2-3 méterre is. 

A LED szalagoknak tehát sok előkészületi munkája van, amit egy profi villanyszerelő csapat gond nélkül el tud végezni. Mi komplexen tudjuk vállalni LED-es rejtett világítások kiépítését, a vezetékek elvezetéséhez szükséges védőcsövek helyének kimarásával, védőcső beépítéssel, vezetékek behúzásával, kötések elkészítésével, majd ezek után a fő munkával a LED szalagok bekötésével. Sok LED-es kivitelező cég ezen előkészületi munkákat el sem tudja vállalni, nincs hozzá felszerelése (vagy kedve). 

Az évek során nagy tapasztalatra tettünk szert, tudjuk hogy milyen alkatrészeket szabad beépíteni és hova. Kialakultak a minőségi sztenderdjeink, tudjuk milyen tápegységet, vezérlőt, erősítőt és LED szalagot válasszunk az adott telepítési körülményhez, hogy az biztosan hosszú időn keresztül szemet gyönyörködtető látványt nyújtson. 

Hogyan zajlik a LED világítás kiépítése?

A LED szalagok bekötését mi minden esetben forrasztással végezzük. A gyári csatlakozások is mind forrasztással készülnek, mi is emellett tettük le voksunkat. Léteznek úgynevezett gyorscsatlakozós megoldások is, amiket csak össze kell pattintani, de ennek minőségével kapcsolatosan vannak kételyeink. Aki igazi szakember, annak a forrasztás nem okozhat gondot. Forrasztással készített bekötések nálunk még soha nem hibásodtak meg. A bekötés helyén a zárlatok elkerülésére a forrasztási pontot zsugorcsővel szigeteljük. Fontos a szalagok megfelelő hűtése, ezért minden esetben gondoskodni kell erről, különben ha a hő nincs elvezetve akkor a szalag „megfőzheti” önmagát.

A vezetékezés kialakításakor fontos szem előtt tartani, hogy mivel törpefeszültségről van szó, az áramerősség nagy lesz már kisebb mennyiségű szalag esetén is, ezért jól kell megválasztani a szükséges vezetékkeresztmetszet is a feszültségesést is figyelembe véve. Elhelyezési szempont továbbá, hogy nedves helységbe (pl. fürdőszoba) , használjunk IP65 védettséggel rendelkező LED szalagot, aminek a pára nem tud ártani, mert a szalagot egy bevonat védi a káros behatásokkal szemben.

A rejtett világítás kiépítése során fontos, hogy a megfelelő ütemben tudjuk elvégezni a munkát. Például ha gipszkarton szerkezetbe kerül a LED, akkor az alap szerkezet elkészülte után fontos az alumínium profilok beszerelése, hiszen ha már csak glettelés után kerülünk hívnak minket szerelni, akkor a beépítési terület már egyáltalán nem vagy csak nagyon nehezen lesz hozzáférhető. A szerelés több ütemből áll, az egyes szakipari munkákat bizony a villamos kivitelező alá kell rendelni, hiszen nekünk van a legtöbb dolgunk, pedig nem mi építjük a szerkezetet sem és nem is mi festjük le. 

Mi nem engedjük el a megrendelő kezét, vállaljuk, hogy minden munkafolyamatot az optimális ütemben végzünk el és tartjuk a kapcsolatot a többi szakággal. Ehhez a megrendelőtől kapott bizalomra és támogatásra is szükségünk van, mert a gipszakarton szerelő és festő kollégák nem mindig partnerek az ilyen „csicsás” kivitelezésekben. 

LED világítás kiépítése áraink

LED szalag szerelési díjak (az árak munkadíjra értendők, az anyagok árát nem tartalmazzák) előkészített munkaterületre – Mi számít előkészített munkaterületnek? 

 • megfelelő helyen és távolságonként betáplálás kiállás
 • Tápegység részére kapcsolt hálózati áram megléte
 • LED szalag beépíthetőségének biztosítása
Alumínium profil beépítése polisztirol díszlécbe, gipszkarton álmennyezetbe: 2700 Ft / méter
Egyszínű LED szalag beépítése: 4500 Ft / méter
Színváltós + fehér LED szalag beépítése: 5500 Ft / méter
LED tápegység bekötése (megfelelően előkészített vezetékek esetén): 3000 Ft / darab
LED vezérlőegység bekötése, erősítő bekötése: 3700 Ft / darab

A fenti árak egy átlagos helységre (pl. szoba) érvényesek, ahol a 4 sarokban van 1-1 kiállás a LED szalag bekötéséhez. Abban az esetben ha több forrasztási pont, vagy kötés szükséges a munkadíj nőhet. 

Ha most tervezi otthona felújítását vagy új házat épít ahova szeretne rejtett világítást, akkor a legjobb választás mi vagyunk, akik profi villanyszerelési technikákkal és nagy LED-es tapasztalatainkkal állunk rendelkezésére igényes megrendelőinknek. 

Kérjen helyszíni felmérést, ahol a pontos igények tisztázásra kerülnek és ezután tudunk adni árajánlatot. 

Helyszíni felmérés díja árajánlatkészítéssel: 20.000 Ft + 150 Ft / km. A felmérési díj kifizetése a felmérési napot megelőzően szükséges előreutalással. A felmérésről természetesen számlát állítunk ki. 

Megrendelt munka esetén a felmérési díj levonásra kerül ! 

Több milliós gép és eszközparkkal rendelkezünk, saját raktárral

Minden rögzítési és beállítási munkát 2db vonallézerrel végezzük

A legapróbb részletekre is ügyelünk

Minden szerszám és eszköz rendelkezésre áll a szabványos munkavégzéshez

Minden pénzügyi tranzakcióról teljesítési igazolás, számla, elszámolás készül

A legnehezebb helyzeteket is képesek vagyunk megoldani

A munkavégzés területe mindig tiszta és rendezett

Villamos biztonságtechnikai felülvizsgáló végzettség

Villanyszerelő szakmunkás bizonyítvány

Regisztrált villanyszerelők végzik a munkát

Felelős műszaki vezető végzettség

Kábelszerelő végzettség

Családi házak építkezésénél, illetve Cégek részére teljeskörű villanyszerelési munkák esetén egyedi árajánlatot adunk!

A villanyszerelő szakma folyamatos fejlődés alatt áll, ezt szem előtt tartva cégünk színvonala dinamikusan emelkedik, folyamatosan képezzük munkavállalóinkat, modernizáljuk és bővítjük eszközparkunkat, hogy képesek legyünk ügyfeleink igényeinek maximálisan eleget tenni. Mindezt a meglévő minőségi munkára való törekvéssel és precizitással.

Igénybe venné villanyszerelési szolgáltatásainkat? Megoldjuk problémáját. Keressen minket!

Legyen szó új épület komplett villanyszereléséről A-tól Z-ig vagy régi lakás felújításáról,
az elektromos munkákat bátran bízza a Leidlvillany-ra!

Széleskörű villanyszerelési és
épületvillamossági szolgáltatásaink

Cégünknél az évek során kialakult egyfajta minőségi elvárás, ami megköveteli az igényes munkavégzést minden egyes alkalmazottjától. Nem ismert fogalom nálunk a „jó az úgyis” szemlélet.

Általános Épületvillamossági szerelés

Legyen szó új épület komplett villanyszereléséről A-tól Z-ig vagy régi lakás felújításáról, az elektromos munkákat bátran bízza a Leidlvillany-ra!

Villamos biztonsági felülvizsgálat

A 40/2017 (XII. 4.) NGM rendelet hatályba lépésével a villamos biztonsági felülvizsgálat (EBF - tűzvédelem) és az érintésvédelmi felülvizsgálatot (áramütés elleni védelem). Az új villamos biztonsági felülvizsgálat során a tűzvédelem és az áramütés elleni védelem vizsgálata egyszerre történik.

Robbanásbiztos berendezések kezelése

Villamos biztonsági felülvizsgálatok normál vagy akár robbanásveszélyes térségekben is, ahol hibákat tár fel, karbantart, javít és felújít, ezen berendezések kezelését elvégzi.

Egyedi LED-s világítások kiépítése

Vállaljuk konyhák, nappalik, folyosók stb., vagy egyéb helyiségek LED-es világítások, sínek és szalagok kiépítését, bármilyen egyedi elképzelés megvalósításával.

Villámvédelmi rendszerek kivitelezése, felülvizsgálata

Akár kivitelezésről van szó, akár felülvizsgálatról mi mindkettőt tudjuk vállalni. Felülvizsgálat során a szabványok és a terv szerint előírtakat ellenőrízzük és jegyzőkönyvben dokumentáljuk.

Elektromos kapu komplett szerelése

Elektromos kapu komplett szerelése
Nálunk gombnyomásra nyílik, és önnél? Ha már megunta, hogy télen a nagy hidegben ki kell szállni a kaput kinyitni majd beállás után azt becsukni akkor ideje elektromos kapura váltania. Akár lakatos munkák vállalásával is!

Épületautomatizálás

Foglalkozunk KNX, valamint LOXONE rendszerek programozásával. Ezekkel a rendszerekkel bátran állíthatjuk: Bármilyen automatizációs igényét ki tudjuk elégíteni, nincs az a feladat amit ezekkel a rendszerekkel ne lehetne megoldani.

Kaputelefon rendszerek szerelése

Kaputelefon rendszerek szerelése
Cégünk csak kiváló minőségű Futura valamint Hikvision márkájú kaputelefonok beszerelésével foglalkozik. Ezekkel a gyártmányokkal garantált a jó minőségű kép és hangminőség.

Minősített villanyszerelési szolgáltatások

A köztudatban máig így szerepel: minősített villanyszerelő - igen mi is rendelkezünk ezen fokozattal, de ma már regisztrált szerelőnek hívák, és ELMŰ területen még szükséges az ASZR fokozat is, ami az ajánlott szerelői rendszerben való tagságot igazolja.

A kivitelezés menete, folyamata

1. Lépés: Ajánlatkérés

Kérjen árajánlatot weboldalunkon keresztül, vagy a 06-20-360-37-73-as telefonszámon!

2. Lépés: Felmérés

Átbeszéljük a kéréseket és a megoldandó feladatokat, ha szükséges, akkor helyszíni felméréssel pontosítva az információkat.

3. Lépés: Kivitelezés

Ha minden részletet sikerült pontosítani, neki kezdünk a munkának, amelyet szakértelemmel és precizitással végzünk el, a megbeszélt határidőre!

Miket nem tartanak be a kontár “villanyszerelők”?

 • Alapvető szakmai fogásokat (Ezek lehetnek tapasztalathiány, vagy szerszámbéli hiányosággok is.) 
 • Megfelelő ráépülő szakképzettségek nélkül a villanyszerelés felelősségteljes oldalát nem látják át. 
 • Földelőrendszert nem építenek ki, vagy ha mégis, akkor 100%-ig biztos, hogy nem mérik azt le és így nem lehet tudni annak hatásosságát. 
 • Spórolnak a műszaki tartalmon, egy áramkörre helyezik a világítási és dugalj áramköröket – így valamelyik előbb utóbb veszélyes túlterhelést, az pedig tüzet is okozhat, vagy ha nem tüzet, akkor viszont indokolatlan lekapcsolásokat, ami a felhasználót megakadályozza a rendeltetésszerű működtetésben. 
 • Silány, bóvli minőségű anyagokat építenek be, aminek származása és kétségeket vet fel, de a jótállás fogalmát még csak hírből sem ismerik. 
 • Villamos felülvizsgálatok teljes elmulasztása – Villamos munkák befejeztével (mindegy milyen munka az, akárcsak egy konnektor csere esetén is) minden esetben kötelező villamos biztonsági felülvizsgálatot készíteni. Akik néhány hónapja tevékenykednek villanyszerelőként erről fogalmuk sincs, és nem is tudnák ezt elvégezni, maximum olyan embert bevonva akinek már megvannak ezen végzettségek.

Milyen valódi villanyszerelőre van szüksége Önnek?

Ha Önnek nem az előzőekben említett „kivitelezőkre” van szüksége, hanem egy olyan céggel szeretné lakása, háza, csarnoka épületvillamossági rendszerét elkészíttetni aki:

 • megbízható,
 • korrekt áron dolgozik,
 • hivatalosan intéz minden teendőt,
 • FMV-vel rendelkezik,
 • időre teljesít,
 • Elektronikus építési naplót vezet naprakészen,
 • elvégzi a kötelező villamos biztonsági felülvizsgálatokat,
 • átadási dokumentációval zárja le a munkát,

Végül pedig a legfontosabb, amiből eddigi tapasztalataink szerint a legnagyobb hiány van jelenleg – szakszerű munkát végzünk és ezt a szakmánkban a leghíresebb igazságügyi szakértők, tanárok is elismernek és ajánlanak minket, valamint elégedett megrendelők „hada” áll már mögöttünk – erről meggyőződhet a referenciák menüpontban. 

Nekünk számít, hogy mi és hogyan van a falakban, az aljzatbeton alatt – nem az az elv érvényesül nálunk, hogy „majd a vakolat elrejti, úgysem fogja látni ! „ Tőlünk az effajta gondolkodás mód nagyon távol áll – elég csak vezető szerelőnk és cégvezetőnk Leidl Péter szakmai versenyzős múltjára gondolni – ebben a szakmában ez a név már ismert, nem adhatunk ki összetákolt, hányaveti stílusban kivitelezett munkát a kezünk közül. 

Villanyszerelés referenciáink

Tekintse meg igényes referencia munkáinkat

Kérem, hogy a fenti bemutatkozó szövegünk alátámasztására tekintsék meg referencia fotóinkat, melyek mind különböző projekteken készültek, így látható hogy ahány helyszín, midegyiken egy a fontos – A MINŐSÉG!

VÉLEMÉNYEK, VISSZAJELZÉSEK

Ügyfeleink véleményei jelentik a garanciát

Beszéljenek helyettünk a tények és mások visszajelzései. Nézze meg, mit mondanak ügyfeleink. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Keressen minket elérhetőségeinken keresztül, munkatársaink gyorsan válaszolnak kérdéseire, érdeklődésére.

Helyszín

Budapesten
és Pest megyében!

Hívjon minket!

Telefonszám
+36-20-360-37-73

Írjon nekünk!

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Mi igyekszünk mindíg olyan árajánlatokat adni, amiben tisztázott minden tartalmi kérdés, így senkit nem ér váratlan meglepetés.