A Leidlvillany másik fő foglalkozási területe a kaputechnika. Lakatos kollégával együttműködve vállaljuk otthona kapujának elkészítését, majd automatizálását a lehető legnagyobb kényelem elérése érdekében. Ha meglévő kapuját szeretné motorizálni a Leidlvillany-nál erre is megoldást talál.

Helyszíni felmérés után rövid határidővel gyors szereléssel biztosítjuk kapuja elektromos mozgatását. Elektromos áram hiányában először a tápáramkört építjük ki, így rendelkezésre fog állni az áram a kapu mozgatásához.

A Leidlvillany-nál Budapesten és Pest megyében kiszállással díjmentes árajánlatot készítünk a helyszínen a szerelésről.

Nézze meg elérhetőségeinket erre a szövegre kattintva és vegye fel velünk mielőbb a kapcsolatot!

Ha úgy dönt, hogy elfogadja árajánlatunkat akkor a munkát a megbeszélt időpontban elkezdjük.

Ügyelünk a munkaterület tisztán tartásában, reggel 8 előtt hangos munkát nem végzünk és maximum öt óráig folytunk zajos munkát hétköznap, ügyelve a szomszédokkal való jó viszony megtartására.

A munka a bent lévő bútorok letakarásával kezdődik. A padlóra hullámpapírt fektetünk ahol szükséges így a létrával nem karcoljuk fel a padlót. Bízza bátran a leidlvillany-ra lakása villanyszerelésének felújítását és még évekig biztonságosan töltheti el otthon idejét, esetlegesen új beépített kényelmi funkciókkal kiegészítve.

Nézze meg elkészült munkáinkat és kérjen árajánlatot!

Ha villanyszerelés, akkor Leidl Villany! Villanyszerelői feladatokat végzünk megfizethető áron és nagy odafigyeléssel, a mai kor követelményeinek megfelelően. Fő profilunk a villanyszerelői gyorsszerviz, épületvillamosság, klíma bekötése és szervizelése, kaputechnika és ennek automatizálása, villanybojler bekötése, ipari PLC vezérlések kezelése. Keressen bátran Budapesten és Pest megye környékén!