Normál vagy akár robbanásveszélyes térségekben is Villamos biztonsági felülvizsgálatok Cégünk tudja vállalni villamos biztonsági felülvizsgálatok komplett elvégzését, legyen az üzemszerű használatba vétel előtti felülvizsgálat, vagy időszakos. Ajánlatkérés CSALÁDI ÉS TÁRSAS HÁZAK ■ IRODAHÁZAK ■ INTÉZMÉNYEK ■ IPARI / LOGISZTIKAI LÉTESÍTMÉNYEK TERÜLETÉN IS KOMPLEX SZOLGÁLTATÁSOKKAL

Hívjon
+36/20-360-3773

Ha most építi / újítja fel családi házát és nem találta meg a megfelelő elektromos kivitelezőt, keressen minket.

Villamossági generál kivitelezés

A legnagyobb precizitással visszük végig az építkezés / felújítás / felülvizsgálat elektromos kivitelezését.

Maximális
Garanciavállalás

Munkáinkra garanciát vállalunk, csakis minőségi, bizonylattal rendelkező, a beépítési célra kiválóan megfelelő anyagokat használunk.

A helyszíni felmérés díja 50.000 Ft + 150 Ft / km. A felmérési díj kifizetése a felmérési napot megelőzően szükséges előreutalással. A felmérésről természetesen számlát állítunk ki. Megrendelt munka esetén a felmérési díj levonásra kerül!

„A VILLANYSZERELŐ SZAKMA BAJNOKAI”

Villamos biztonsági felülvizsgálatok

2020.07.31-ig ezen vizsgálat neve érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat és erősáramú szabványossági felülvizsgálat volt. 2020.07.31-én lépett érvénybe a 40/2017. (XII. 4.) NGM rendelet, ami új fogalomként vezette be a villamos biztonsági felülvizsgálatot. Ez az új megnevezésű ellenőrzés összevonta a korábban két külön vizsgálatként végzett munkákat. 

Ki végezhet ilyen felülvizsgálatot? Az akinek van érintésvédelmi szabványossági felülvizsgáló és (itt nagyon fontos az és, mert állhatna itt vagy is) erősáramú berendezések felülvizsgálója szakképesítése az alap villanyszerelő végzettség mellé. Ezen túlmenően, ha valaki szabályszerűen és jogkövetően kívánja végezni a munkáját, akkor még szakszolgálati FAM szerelő képesítésre is szüksége van a felülvizsgálónak, hiszen az MSZ 1585:2016 szabvány szerint a villamos mérések feszültség alatti munkának számítanak. (FAM: Feszültség Alatti Munkavégzés)

Mivel FAM munkát egyedül nem lehet végezni, ezért 2 db FAM végzettséggel rendelkező felülvizsgálóra van szükség azért, hogy a jegyzőkönyv ne csak egy szépen kitöltött – de értéktelen papírköteg legyen.

Megéri a minőségi villanyszerelést választani

Cégünk tudja vállalni villamos biztonsági felülvizsgálatok komplett elvégzését, legyen az üzemszerű használatba vétel előtti felülvizsgálat, vagy időszakos. Mi valóban úgy végezzük el a mérést, ahogyan azt a szabványok megkövetelik és nem a jegyzőkönyvgyártók táborát növeljük. Nem írunk be „hasra csapva” értékeket a jegyzőkönyvbe, hiszen tudjuk hogy esetleges baleset után az első személy aki eljárás alá lesz vonva az a felülvizsgáló. Sajnos sok felülvizsgáló nincs ezekkel tisztában, nem ismeri munkája veszélyeit. 

A mérések elvégzéséhez maximum 1 éves időközönként kalibrált Eurotest XC és Eurotest XD műszereket használunk. Ezen műszerek ára 7-800 ezer forint és ehhez sok-sok kiegészítőre van szükség azért hogy ne okozzon gondot ha például 200m hosszú mérővezetékre van szükség a védővezető folytonosság vizsgálatához. A teljes technikai felszereltsége 2 felelős felülvizsgálónak 2 kalibrált műszerrel és tartozékokkal 3,5-4 Millió forint és ehhez még hozzáadódik a szaktanfolyamok költsége is két fővel. Ezen okoknál fogva nem áll módunkban árversenyben részt venni olyan kollégák árajánlatával szemben akik régi, már elavult műszerekkel dolgoznak amik valószínűleg kalibrálva sincsenek már, drága kiegészítők nélkül és egyedül folytatják tevékenységüket (Egyedül felülvizsgálatot végezni szabálytalan). Ugyancsak fontos megjegyezni azon rossz szokásokat is a felülvizsgálói szakmában miszerint sok szakember úgy gondolja: „Nem kell mindent lemérni, elég csak beírni a jegyzőkönyvbe”. Akik ilyen jegyzőkönyvet szeretne magának és csak papírra van szüksége, biztonságra nem – az kérem ne minket keressen, ebben mi nem veszünk részt. 

Miért fontos a földelés?

Az áramütés elleni védelem alapja a földelés. Az interneten fellelhető érintésvédelmi jegyzőkönyvek egyikében sem található meg az a pont ahol a villamos berendezés földeléséről lenne szó. Miért van ez? Egyszerű a válasz: Mert nem mérik meg a felülvizsgálók. Nem is tudják, hogy kell. Az hogy nem tudják mit kell és hogyan mérni az pedig a rendkívül gyenge oktatási színvonalnak köszönhető.

Joggal merül fel a kérdés a tisztelt ügyfélben: „Mi talán jobb oktatásban részesültünk?” A válasz határozott IGEN! Mi Magyarország legtekintélyesebb és legjobb szakoktatójánál tanultuk a felülvizsgálat alapjait – Horogh Gyula Tanár Úrnál. A villamos szakmában ezt a nevet mindenki ismeri.

A legtöbb ember a szakmában fél tőle, mert minden szakmai kritériumot betartat és megköveteli a minőségi munkavégzést. Mi viszont nem ellenségként tekintünk rá, hanem egy olyan emberre akik ismeri, hogy ez a szakma egy nagyon felelősségteljes szakma, emiatt muszáj minden előírást betartva végezni a munkát, különben ha egyszer hibázunk annak komoly következményei lehetnek. 

Robbanásbiztos Berendezés Kezelője

Abban az esetben ha a felülvizsgálat helyszínén robbanásveszélyes légkör is jelen van, akkor a felülvizsgálóknak Robbanásbiztos Berendezés Kezelője képesítéssel is rendelkezni kell. Jó hírünk van, természetesen mindkettőnk rendelkezik ezzel a végzettséggel. A robbanásveszélyes légkör fokozott odafigyelést igényel, ugyanis itt már nem csak a villamosság jelenti a veszélyt, hanem maga a veszélyes környezet is. Hol fordulhat elő ilyen környezet: Gyárak, raktárak, fényezőműhelyek, akkutöltő helységek, benzinkutak, erőművek. Mi ezen helyszínek felülvizsgálatát is el tudjuk végezni szabályszerűen, hogy mindenki nyugodtan tudjon aludni. 

Kérjen árajánlatot, ha Önnél is profi és megbízható villamos biztonsági felülvizsgálat elvégzésére van szükség, legyen az első vagy időszakos felülvizsgálat. Vállaljuk középületek, irodák, gyárak, benzinkutak de akár családi házak felülvizsgálatát is. 

Árajánlatot minden esetben csakis helyszíni bejárás után tudunk adni, mert minden felülvizsgálat elvégzése előtt szükség van a dokumentációk meglétének ellenőrzésére, a felülvizsgálni kívánt terep munkára alkalmas állapotának felmérésére, a munka elvégzésének idejének tisztázására és még sok más kisebb tényezőre, amit email-en is le lehet kezdeni megbeszélni, de ez sokkal lassabb és pontatlanabb is.

A helyszíni felmérés díja 50.000 Ft + 150 Ft / km. A felmérési díj kifizetése a felmérési napot megelőzően szükséges előreutalással. A felmérésről természetesen számlát állítunk ki. Megrendelt munka esetén a felmérési díj levonásra kerül!

Több milliós gép és eszközparkkal rendelkezünk, saját raktárral

Minden rögzítési és beállítási munkát 2db vonallézerrel végezzük

A legapróbb részletekre is ügyelünk

Minden szerszám és eszköz rendelkezésre áll a szabványos munkavégzéshez

Minden pénzügyi tranzakcióról teljesítési igazolás, számla, elszámolás készül

A legnehezebb helyzeteket is képesek vagyunk megoldani

A munkavégzés területe mindig tiszta és rendezett

Villamos biztonságtechnikai felülvizsgáló végzettség

Villanyszerelő szakmunkás bizonyítvány

Regisztrált villanyszerelők végzik a munkát

Felelős műszaki vezető végzettség

Kábelszerelő végzettség

Családi házak építkezésénél, illetve Cégek részére teljeskörű villanyszerelési munkák esetén egyedi árajánlatot adunk!

A villanyszerelő szakma folyamatos fejlődés alatt áll, ezt szem előtt tartva cégünk színvonala dinamikusan emelkedik, folyamatosan képezzük munkavállalóinkat, modernizáljuk és bővítjük eszközparkunkat, hogy képesek legyünk ügyfeleink igényeinek maximálisan eleget tenni. Mindezt a meglévő minőségi munkára való törekvéssel és precizitással.

Igénybe venné villanyszerelési szolgáltatásainkat? Megoldjuk problémáját. Keressen minket!

Legyen szó új épület komplett villanyszereléséről A-tól Z-ig vagy régi lakás felújításáról,
az elektromos munkákat bátran bízza a Leidlvillany-ra!

Széleskörű villanyszerelési és
épületvillamossági szolgáltatásaink

Cégünknél az évek során kialakult egyfajta minőségi elvárás, ami megköveteli az igényes munkavégzést minden egyes alkalmazottjától. Nem ismert fogalom nálunk a „jó az úgyis” szemlélet.

Általános Épületvillamossági szerelés

Legyen szó új épület komplett villanyszereléséről A-tól Z-ig vagy régi lakás felújításáról, az elektromos munkákat bátran bízza a Leidlvillany-ra!

Villamos biztonsági felülvizsgálat

A 40/2017 (XII. 4.) NGM rendelet hatályba lépésével a villamos biztonsági felülvizsgálat (EBF - tűzvédelem) és az érintésvédelmi felülvizsgálatot (áramütés elleni védelem). Az új villamos biztonsági felülvizsgálat során a tűzvédelem és az áramütés elleni védelem vizsgálata egyszerre történik.

Elosztószekrény gyártás

Cégünk vállalja a kisebb lakáselosztó cseréktől, a komplex automatikát is tartalmazó elosztóberendezések terv alapján történő megépítését. Egyedi vezérlési igényekben is tudunk segíteni, PLC programozási ismeretekkel rendelkezünk (elsősorban Unitronics PLC).

Egyedi LED-s világítások kiépítése

Vállaljuk konyhák, nappalik, folyosók stb., vagy egyéb helyiségek LED-es világítások, sínek és szalagok kiépítését, bármilyen egyedi elképzelés megvalósításával.

Villámvédelmi rendszerek kivitelezése, felülvizsgálata

Akár kivitelezésről van szó, akár felülvizsgálatról mi mindkettőt tudjuk vállalni. Felülvizsgálat során a szabványok és a terv szerint előírtakat ellenőrízzük és jegyzőkönyvben dokumentáljuk.

Elektromos kapu komplett szerelése

Elektromos kapu komplett szerelése
Nálunk gombnyomásra nyílik, és önnél? Ha már megunta, hogy télen a nagy hidegben ki kell szállni a kaput kinyitni majd beállás után azt becsukni akkor ideje elektromos kapura váltania. Akár lakatos munkák vállalásával is!

Épületautomatizálás

Foglalkozunk KNX, valamint LOXONE rendszerek programozásával. Ezekkel a rendszerekkel bátran állíthatjuk: Bármilyen automatizációs igényét ki tudjuk elégíteni, nincs az a feladat amit ezekkel a rendszerekkel ne lehetne megoldani.

Kaputelefon rendszerek szerelése

Kaputelefon rendszerek szerelése
Cégünk csak kiváló minőségű Futura valamint Hikvision márkájú kaputelefonok beszerelésével foglalkozik. Ezekkel a gyártmányokkal garantált a jó minőségű kép és hangminőség.

Minősített villanyszerelési szolgáltatások

A köztudatban máig így szerepel: minősített villanyszerelő - igen mi is rendelkezünk ezen fokozattal, de ma már regisztrált szerelőnek hívák, és ELMŰ területen még szükséges az ASZR fokozat is, ami az ajánlott szerelői rendszerben való tagságot igazolja.

A kivitelezés menete, folyamata

1. Lépés: Ajánlatkérés

Kérjen árajánlatot weboldalunkon keresztül, vagy a 06-20-360-37-73-as telefonszámon!

2. Lépés: Felmérés

Átbeszéljük a kéréseket és a megoldandó feladatokat, ha szükséges, akkor helyszíni felméréssel pontosítva az információkat.

3. Lépés: Kivitelezés

Ha minden részletet sikerült pontosítani, neki kezdünk a munkának, amelyet szakértelemmel és precizitással végzünk el, a megbeszélt határidőre!

Miket nem tartanak be a kontár “villanyszerelők”?

 • Alapvető szakmai fogásokat (Ezek lehetnek tapasztalathiány, vagy szerszámbéli hiányosággok is.) 
 • Megfelelő ráépülő szakképzettségek nélkül a villanyszerelés felelősségteljes oldalát nem látják át. 
 • Földelőrendszert nem építenek ki, vagy ha mégis, akkor 100%-ig biztos, hogy nem mérik azt le és így nem lehet tudni annak hatásosságát. 
 • Spórolnak a műszaki tartalmon, egy áramkörre helyezik a világítási és dugalj áramköröket – így valamelyik előbb utóbb veszélyes túlterhelést, az pedig tüzet is okozhat, vagy ha nem tüzet, akkor viszont indokolatlan lekapcsolásokat, ami a felhasználót megakadályozza a rendeltetésszerű működtetésben. 
 • Silány, bóvli minőségű anyagokat építenek be, aminek származása és kétségeket vet fel, de a jótállás fogalmát még csak hírből sem ismerik. 
 • Villamos felülvizsgálatok teljes elmulasztása – Villamos munkák befejeztével (mindegy milyen munka az, akárcsak egy konnektor csere esetén is) minden esetben kötelező villamos biztonsági felülvizsgálatot készíteni. Akik néhány hónapja tevékenykednek villanyszerelőként erről fogalmuk sincs, és nem is tudnák ezt elvégezni, maximum olyan embert bevonva akinek már megvannak ezen végzettségek.

Milyen valódi villanyszerelőre van szüksége Önnek?

Ha Önnek nem az előzőekben említett „kivitelezőkre” van szüksége, hanem egy olyan céggel szeretné lakása, háza, csarnoka épületvillamossági rendszerét elkészíttetni aki:

 • megbízható,
 • korrekt áron dolgozik,
 • hivatalosan intéz minden teendőt,
 • FMV-vel rendelkezik,
 • időre teljesít,
 • Elektronikus építési naplót vezet naprakészen,
 • elvégzi a kötelező villamos biztonsági felülvizsgálatokat,
 • átadási dokumentációval zárja le a munkát,

Végül pedig a legfontosabb, amiből eddigi tapasztalataink szerint a legnagyobb hiány van jelenleg – szakszerű munkát végzünk és ezt a szakmánkban a leghíresebb igazságügyi szakértők, tanárok is elismernek és ajánlanak minket, valamint elégedett megrendelők „hada” áll már mögöttünk – erről meggyőződhet a referenciák menüpontban. 

Nekünk számít, hogy mi és hogyan van a falakban, az aljzatbeton alatt – nem az az elv érvényesül nálunk, hogy „majd a vakolat elrejti, úgysem fogja látni ! „ Tőlünk az effajta gondolkodás mód nagyon távol áll – elég csak vezető szerelőnk és cégvezetőnk Leidl Péter szakmai versenyzős múltjára gondolni – ebben a szakmában ez a név már ismert, nem adhatunk ki összetákolt, hányaveti stílusban kivitelezett munkát a kezünk közül. 

Villanyszerelés referenciáink

Tekintse meg igényes referencia munkáinkat

Kérem, hogy a fenti bemutatkozó szövegünk alátámasztására tekintsék meg referencia fotóinkat, melyek mind különböző projekteken készültek, így látható hogy ahány helyszín, midegyiken egy a fontos – A MINŐSÉG!

VÉLEMÉNYEK, VISSZAJELZÉSEK

Ügyfeleink véleményei jelentik a garanciát

Beszéljenek helyettünk a tények és mások visszajelzései. Nézze meg, mit mondanak ügyfeleink. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Keressen minket elérhetőségeinken keresztül, munkatársaink gyorsan válaszolnak kérdéseire, érdeklődésére.

Helyszín

Budapesten
és Pest megyében!

Hívjon minket!

Telefonszám
+36-20-360-37-73

Írjon nekünk!

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Mi igyekszünk mindíg olyan árajánlatokat adni, amiben tisztázott minden tartalmi kérdés, így senkit nem ér váratlan meglepetés.